Viime viikolla ILO-kehityshanke piti ensimmäisen tapahtumansa, ILO Design Breakfastin osana Arctic Design Week- tapahtumaa. Projektipäälliköt Siiri Paananen ja Timo Luukkonen aloittivat kertomalla ILO-hankekokonaisuudesta ja sen tavoitteista. Ashley Colley kertoi älysormuksia valmistavan Oura-yrityksen tarinan – miten yritys sai alkunsa ja millaisia vaiheita startup-yrityksellä oli. Tämän lisäksi kahvittelimme sekä juttelimme muotoilusta ja yritystoiminnasta. 

Lapland User Experience- tutkimusryhmän edustajia oli paikalla esittelemässä rakentamiaan demoja. Niihin kuului VR-demo, joka liittyi tulevan VR-labran tilasuunnitteluun, pöytä joka näyttää värivaloilla onko se likainen vai puhdas, sekä päällepuettavaa teknologiaa, mm. interaktiivisia vaatteita.

Kiitos kaikille osallistujille, ja nähdään ensi tapahtumassa! Olemme suunnittelemassa vielä toista ILO-tapahtumaa tälle keväälle!