Hei, oletko yrittäjä Lapin alueella, tai töissä paikallisessa yrityksessä? Vastaa kyselyymme, jossa selvitämme kiinnostustanne osallistua Lapin yliopiston tarjoamiin työpajoihin, demo-tilaisuuksiin, luentoihin ja muihin tapahtumiin ILO-hankkeen puitteissa.

 

Kyselylomakkeen linkki:

https://forms.gle/HMvx9oTokBUMbDmu8

 

ILO-hanke (Innovoidaan Lapissa taiteen ja muotoilun keinoin) on kehitys- ja infrastruktuurihanke. Hankkeessa kehitetään toimintamalli, joka tukee yliopiston taiteen ja muotoilun innovaatio- ja esihautomotoimintaa sekä vahvistaa yhteistyötä alueellisten yritysten kanssa Lapissa.

 

Kyselyyn vastaaminen tarjoaa meille tietoa ja näkemyksiä yrityskentältä päätöksentekomme tueksi. Tämä auttaa meitä luomaan yrityksille ja organisaatiolle kiinnostavia sisältöjä ja tapahtumia. Mikäli kysymykset eivät kata asioita tai tarpeita, joista haluaisitte keskustella, toivomme teidän olevan meihin suoraan yhteyksissä. Otamme myös ilomielin vastaan ehdotuksia yhteistyön kehittämiseen sekä luovan alan uusien yrittäjien kannustamiseen.