S Creatives on luovien alojen ammattilaisten tapahtuma Savonlinnassa, johon Juri ja Matilda matkustivat tutustumaan ja kertoivat ILO-hankkeen ilosanomaa. Esillä oli myös Lapin yliopiston opiskelijoiden taidetta, jota oli tuotettu ILO-hankkeen päivittämissä taiteiden tiedekunnan työpajatiloissa osittain kierrätysmateriaaleista.

Opiskelijoiden töiden pystytystä Savonlinnassa Näkkälinnanmäellä. Esineet oli tuotettu ILO-hankkeen päivitetyissä työpajatiloissa.

Lapin yliopiston opiskelijoiden näyttely keräsi ylistystä ja positiivista palautetta, mikä sai järjestäjät jo etukäteen pyytämään jatkoa näyttelylle ensi vuodelle. Kuvassa näkyy Otso Kokon upea teos ’Tasapaino’.

Savonlinna kietoi Lapin vieraat lumoihinsa kesäsäällä, ja keskustelut taiteesta, tieteestä, ILO-hankkeesta ja Lapin yliopistosta soljuivat kuin virtaava Kemijoki.