ILO-hanke järjestää torstaina 16.2. kaksi työpajaa Sallassa Rajakievarilla, tervetuloa! Työpajoissa on mahdollista tutustua 360- teknologioihin ja virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksiin esimerkiksi yrittämisen tai kulttuurin sisällöissä.

Ensimmäinen työpaja klo 12-14 on suunnattu yrittäjille, jotka haluaisivat perehtyä 360-kuvaukseen, ja sen hyödyntämiseen esimerkiksi markkinoinnissa tai etäkokemusten mahdollistamisessa. ILO-hankkeen suunnittelija Maxim Narbrough opastaa osallistujia 360-kameroiden ja sovellusten käytössä käytännönläheisesti. Työpajassa on tilaa 10 osallistujalle, joten ilmoittauduthan pian lähettämällä sähköpostia; siiri.paananen@ulapland.fi

Toinen työpaja klo 15-16 on suunnattu Sallan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille. Työpajassa on mahdollista katsoa virtuaalikuvia Sallan vanhalta hautausmaalta, sekä ideoida, millaisia tarinoita ja paikkoja Sallan alueelta voitaisiin virtuaaliteknologioiden avulla tallettaa ja jakaa. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, kahveja on rajatulle määrälle.

Työpajat järjestetään yhteistyössä Sallan Sota- ja jälleenrakennusajan museon kanssa.