Ensimmäinen ILO-projektissa hankittu laite on nyt asennettu ja tulostaa kauniita teräviä kuvia. Uusi Canon imagePROGRAF PRO-4100 toimii taiteiden tiedekunnan tulostuslabran uutena keskipisteenä. Labran uusi tulostin mahdollistaa nopeampaa ja terävämpää suurkokotulostusta, joka tuo joustavuutta kuva- ja mainosmateriaalien toteuttamisessa.

Suurkokotulostin mahdollistaa korkealaatuisen väritulostuksen jopa 1,1 m leveydellä ja 18 m pituudella, jopa 2400 x 1200 dpi resoluutiolla. Tulostimeen voidaan käyttää laajaa valikoimaa papereita ja kalvoja, mukaan lukien: tavalliset paperit, CAD-kuultopaperit, päällystetyt paperit, läpikuultavat kalvot ja päällystetyt kankaat. Tulostimen kuvankäsittelyyn tarkoitettuun tietokoneeseen on myös asennettu Mirage- tulostuksenhallintaohjelmisto, joka auttaa yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan tulostustöitä. Mirage on erinomainen työkalu ammattitason valokuvien ja grafiikan tulostuksen optimointiin.

Tiedekunnan valokuvauksen opettaja Michael Jacobs esitteli meille uutta tulostinta ja sen ominaisuuksia. Hän auttoi meitä tulostamaan erän ILO-projektin julisteita, joka tarjosi mahdollisuuden testata erilaisia ​​tulostusasetuksia ja nähdä kuinka ne vaikuttavat tulosteen laatuun.