Mitä? Näyttelyssä esitellään yöpöytäkonsepti, jonka on suunnitellut teollisen muotoilun maisterivaiheen opiskelija Willehardt Gröhn.

Missä? Galleria Kopio
F-talo, 1. krs, Lapin yliopisto, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi

Milloin? Avajaiset maanantaina 18.3. klo 18–19.30. Avoinna: ma-pe klo 8–19.30, la-su ja arkipyhinä suljettu. (vapaa pääsy)

 

What? The exhibition presents a bedside table concept designed by Willehardt Gröhn, a Master’s student in industrial design.

Where? Gallery Kopio
F-building, 1st floor, University of Lapland, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi

When? Opening on Monday 18.3. from 18:00 to 19:30. Open: Mon-Fri from 8 am to 7:30 pm, closed on Sat-Sun and public holidays. (free entry)

 

Näyttelyssä esitellään yöpöytäkonsepti, jonka on suunnitellut teollisen muotoilun maisterivaiheen opiskelija Willehardt Gröhn. Konsepti voitti Young Finnish Designin järjestämään suunnittelukilpailun, jonka toimeksiantaja oli Unikulma.

– Voittajatyö Lovi-yöpöytä on yksinkertaisen tyylikäs sekä samalla hauska. Rakenne on ilmavan siro ja sopii mielestämme moneen erilaiseen ympäristöön. Se täyttää erinomaisesti yöpöydän erilaiset tarpeet ja sopii myös sivupöydäksi, vaikka nojatuolille, kuvaillaan Unikulman tiedotteessa voittajatyötä.

Lisätietoja:
Willehardt Gröhn, willehardt.grohn(at)ulapland.fi

 

Kuva: Willehardt Gröhn